Back to All Events

Early Voices

Gjøvik kirke, 3. august klokka 12.
Konsertserien «Sommerlørdag"

Monteverdis gripende verk "Sestina 'Lagrime d'amante al sepolcro dell'amata' - den elskendes klagesang over sin kjæres grav, er hovedverket denne dagen, og rammes inn av blant annet av verker av Gesualdo og norske folketoner. Early Voices er en nystartet, profesjonell vokalkvintett med tidligmusikk som fokus. De fremfører europeisk barokk- og renessanserepertoar med nordisk klangideal. Sangerne har en variert bakgrunn fra blant andre Det Norske Solistkor, Eric Ericssons Kammarkör, Trondheim Vokalensemble, Vocal Art, m.fl., og jobber også som solister i både inn- og utland.

Early Voices består av Kristine Våge, sopran, Mari Johanne Müller, sopran, Sean Bell, kontratenor,
Robert Lind, tenor og Peder Arnt Kløvrud, bass.

Kollekt ved utgangen.

Earlier Event: July 8
Ensemble Hieronymus
Later Event: September 14
Ensemble Freithoff - Lørdagsopera