Back to All Events

Biobarokk: Himmelen, jorda og livet for øvrig

Himmelen, jorda og livet for øvrig

20.03 Oslo Ladegård, kl. 19.00

Biobarokk er et tidligmusikkensemble som spiller folkelig barokkmusikk fra Norge og andre land i Europa, og litt folkemusikk på kjøpet. Ensemblet utforsker i sine konserter hvordan musikklivet i Norge kunne ha foregått på 1700-tallet, en tid hvor de fleste nordmenn fortsatt bodde på landet og var avhengige av jorda for å klare seg. I dag er vi også avhengige av jorda, men vi opplever det kanskje på en annen måte. Kanskje har vi likevel noe til felles?
1700-tallet var en religiøs periode, og kirken og religionen spilte en viktig rolle i folks hverdagsliv. I denne konserten henter Biobarokk frem den religiøse musikken og byr på salmer, folketoner og kirkemusikk i nye og gamle arrangementer. Velkommen til en stemningsfull konsert med rom for refleksjon og ettertanke hvor vi får høre både kjente og ukjente melodier, samt musikk av blant andre Purcell, Roman, Bach og Lully.

Med Lynetta Taylor Hansen, traverso, Kristin Janset, blokkfløyter, Roar Blåsmo-Falnes,
barokkcello og Thomas Schoofs Melheim, theorbe/barokkgitar.

Earlier Event: March 15
Oslo Circles - Lamento