Back to All Events

Oslo Circles - Lamento

Fredag, den 15. mars 2019 kl 19.00 Akershus slottskirke, Oslo

Lamento

OSLO CIRCLES & Marianne Beate Kielland, mezzosopran 

Gramophone skriver om Marianne Beate Kielland: The mezzo-soprano is quite outstanding: strong, firm, sensitive in modulations, imaginative in her treatment of words, with a voice pure in quality, wide in range and unfalteringly true in intonation.

Den norske mezzosopranen har de seneste årene etablert seg i det internasjonale stjernelaget av barokksangere, og samarbeidet med Jordi Savall, Phillippe Herreweghe, Fabio Biondi, Rinaldo Alessandrini, Christophe Rousset, Marc Minkowski, Masaaki Suzuki og mange flere. Kielland ble i 2012 nominert til Grammy innen kategorien «Best Vocal Classical Album» for sin CD-utgivelse «Veslemøy Synsk» av Olav Anton Thommessen, og har med denne og opp mot 50 andre innspillinger, samt utstrakt konsertvirksomhet befestet seg som en bemerkelsesverdig interpret av repertoar fra barokken helt fram til vår tids musikk. 

Oslo Circles er stolte over å presentere henne som solist i vårt vakre Lamento-program med tidlige italienske Mariaklager og instrumental musikk fra 16.hundretallet. 

Musikk av Claudio Monteverdi, Giovanni Felice Sances, Marco Uccellini, Pietro Antonio Cesti, Benedetto Ferrari, Salomone Rossi, Tarquino Merula, Isabella Leonarda og flere.

Billetter

https://www.oslocircles.com/