Back to All Events

Fredags-Bach på Ladegården

Varmt velkommen til Fredags-Bach på Ladegården! En kveld med vakker og fengende musikk av J. S. Bach - (utvalgte) triosonater, arier, sonater og kantater.  Musikken vil formidles med glede, energi og overskudd - av 3 unge musikere med stort hjerte for barokkens fengslende repertoire. Konserten passer for alle som elsker musikk - unge som gamle - og vi byr på en forfriskning etter konsertens slutt.

***

Program:

Triosonate i F-dur BWV 525
Sonate for fiolin og cembalo i C-moll BWV 1017
Alles mit Gott und nichts ohn’ in BWV 1127

PAUSE

Adagio & fuge BWV 1005 (arr. for cembalo av G. Leonhardt)
Triosonate i C-dur BWV 1037 (Goldberg/Bach)
Mein gläubiges Herze BWV 68
Triosonate i C-dur BWV 529

***

Medvirkende:

Oda Habbestad, barokkfiolin
Linnea Sundfær Haug, sang & blokkfløyte
Yngvild Vivja Haaland Ruud, cembalo

***

Om musikerne:

Oda, Linnea og Yngvild er alle utdannet og spesialisert i barokkmusikk ved konservatoriene i hhv København, Barcelona og musikkhøgskolen i Oslo. De brenner for å formidle barokkens repertoire til et moderne publikum - lekent og utforskende, gjerne på originale instrumenter.

Earlier Event: March 13
Oslo Circles - Canzoni da sonare
Later Event: March 15
Oslo Circles - Lamento