Back to All Events

Oslo Circles - Bach for tre

17.1.2019 kl 19.00 i Akershus slottskirke, Oslo.
Bach for tre


Oslo Circles:
Astrid Kirschner, barokkfiolin
Maria Ines Zanovello, barokkfiolin
Gunnar Hauge, barokkcello

En hel konsert for Bach-feinschmeckere: Oslo Circles tar for seg en av Bachs triosonater BWV 525-530, av Bach opprinnelig komponert for tre stemmer på orgel (to hender og en obligat stemme for føttene), og tenkt som undervisningsmaterial for Bachs orgeltimer. Her presenterer Oslo Circles noen av denne høyst espressive sonaten i en instrumental versjon for to fioliner og cello. På programmet står også en av Bachs sonater for fiolin og obligat cembalo (BWV 1014-1019), også denne er opprinnelig komponert for 3 uavhengige stemmer. Besetningen med tre musikere på tre instrumenter gir en ny mulighet å gjenoppdage (eller evt nyoppdage) disse komplekse verk i en ny og transparent setting. Det fremføres også utdrag fra både Die Kunst er FugeEin Musikalisches Opfer og Goldberg-variajonene. Velkommen!

Billetter: hoopla.no

https://www.oslocircles.com/

Earlier Event: January 13
Christian IV Consort - La Follia
Later Event: February 1
Christian IV Consort - La Follia