Back to All Events

Christian IV Consort - La Follia

Søndag 13. januar kl 19
Sørum kirke

Prosjektet er et samarbeid mellom Christian IV Consort og barokkdanseren Elizabeth Svarstad. Konserten har fått tittelen “La follia”:

Vi utforsker dansen og komposisjonsformen “la follia”, som var populær over hele Europa i barokken. Dansen kom fra Spania, og etter hvert (særlig med den franske komponisten Lully) etablertes en fast akkordprogresjon som man improviserte eller skrev variasjoner over. Ved å framføre varianter fra ulike land og generasjoner vil vi by på en forestilling som viser fram barokkens ulike stiler i en veldig forståelig og tilgjengelig form. Barokkdanseren Elizabeth Svarstad vil tilføre en svært viktig dimensjon i denne sammenhengen, og vi gleder oss veldig til dette samarbeidet.

www.christianivconsort.no

Earlier Event: January 13
Ensemble Wirakocha
Later Event: January 17
Oslo Circles - Bach for tre