Back to All Events

Christian IV Consort

Mandag 24. september kl 19:00 i Bragernes kirke, Drammen.

Musikk fra gammel og ny tid.
Prosjektet er et samarbeid mellom to norske barokkensembler, Christian IV Consort og Ensemble Freithoff, og publikum vil få høre historiske instrumenter i en konsert med store kontraster. Musikerne fremfører ny nordisk musikk for barokkinstrumenter, av bl. Per Nørgaard, Arne Nordheim og Kjell Mørk Karlsen. I tillegg framføres en kantate av 1600-tallskomponisten D. Buxtehude, som viser instrumentene og den barokke ensembleklangen slik vi er vant til. Vi lover en interessant musikalsk reise der publikum kan oppleve hvordan dagens komponister lar seg inspirere av disse gamle instrumentene! Bill kr 200,- ved inngangen.

Earlier Event: September 23
Christian IV Consort
Later Event: October 28
Musica 1814