Back to All Events

Nivalis Barokk

Tronsalen, Tynset, onsdag 19. september kl 19.30

Jaktkantaten er en verdslig kantate - kall det gjerne en mini-opera - av Johann Sebastian Bach. Verket er skrevet i anledning en kongelig fødselsdag, og inneholder noen virkelige musikalske perler som arien "Schafe können sicher weiden" - sunget av gjetergudinnen Pales, i Guro Evensen Hjemlis skikkelse. Andre rollefigurer er jaktgudinnen Diana (Magnhild Korsvik), hennes utkårede, den vakre gjeteren Endymion (Mathias Gillebo) og skogsguden Pan (Bernt Ola Volungholen). 

Orkesteret består av hele 14 personer: horn, oboer, fløyter, strykere og basso continuo. Et slikt orkester er ikke ofte å høre her i distriktet, og de vil også framføre instrumentalmusikk av Bach, nærmere bestemt Brandenburgkonsert nummer 1, et absolutt høydepunkt for barokk-entusiaster!

Earlier Event: September 18
Nivalis Barokk
Later Event: September 20
Nivalis Barokk