Back to All Events

Christian IV Consort

  • Lillestrøm kirke (map)

Søndag 23. september kl 19 i Lillestrøm kirke

Musikk fra gammel og ny tid. 
Prosjektet er et samarbeid mellom to norske barokkensembler, Christian IV Consort og Ensemble Freithoff, og publikum vil få høre historiske instrumenter i en konsert med store kontraster. Musikerne fremfører ny nordisk musikk for barokkinstrumenter, av bl. Per Nørgaard, Arne Nordheim og Kjell Mørk Karlsen. I tillegg framføres en kantate av 1600-tallskomponisten D. Buxtehude, som viser instrumentene og den barokke ensembleklangen slik vi er vant til. Vi lover en interessant musikalsk reise der publikum kan oppleve hvordan dagens komponister lar seg inspirere av disse gamle instrumentene!

Bill kr 200,- /100,- (student) ved inngangen eller på www.hoopla.no.

Earlier Event: September 22
Christian IV Consort
Later Event: September 24
Christian IV Consort