Back to All Events

Oslo Circles - Barokk jul!

BAROKK JUL!

9/12 kl 12.00 Forstanderskapssalen i Sentralen, Oslo.
Berit Nordbakken Solset (sopran) & Oslo Circles:
Astrid Kirschner & Øivind Nussle, barokkfiolin
Roar Blåsmo-Falnes, barokkcello
Solmund Nystabakk, teorbe/barokkgitar
Mariangiola Martello, cembalo

 https://www.oslocircles.com/
Billetter: www.hoopla.no
Støttet av Norsk Kulturråd. 

Fatto per il Santissimo Natale– komponert til fremføring på julaften. Dette står skrevet på Corellis berømte julekonsert som inneholder den enda mer kjente Pastorale-satsen – for mange et synonym med julemusikk. Oslo Circles har funnet frem en fargerik og duftende julebukett med kjente og mindre kjente julekomposisjoner, av Georg Friedrich Händel , Nicolas Matteis, Samuel Scheidt, Michael Praetorius og Johann Sebastian Bach. Det blir også et gjenhør med julesanger som har sitt opphav i barokktiden: Det hev ei rose sprunge, In dolci jubilo og mange flere. Vi lover gammeldags julemagi! Her blir det Norges barokk-gullstrupe Berit Nordbakken Solset i skjønn forening med barokkensemblet Oslo Circles!

Og - inkludert i billettprisen er også en kopp kaffe og en cookie som inntas etter konserten: treff en venn i julestria, og oss i Oslo Circles!

 

Earlier Event: November 23
Christian IV Consort
Later Event: January 11
Christian IV Consort - La Follia